Construiește-ți imunitatea de toamnă la Băile Govora

User Rating: 5 / 5

Star ActiveStar ActiveStar ActiveStar ActiveStar Active

Încă ne bucurăm din plin de vară, și probabil că ne vom mai bucura destul de mult timp de acum încolo, având în vedere temperaturile de peste zi. Nu la fel stau lucrurile seara și dimineața. Toamna își intră tiptil în drepturi, oricât am vrea noi să mai întârzie puțin. De aceea trebuie să fim prevăzători și să ne pregătim organismul din timp.

Trecerea de la vară la toamnă – schimbarea de sezon, în special - aduce cu ea condiții meteorologice instabile, cu schimbări bruște ale temperaturii și prin urmare, chiar și ale stării de spirit. Rezultatul? Acestea pot avea un impact negativ asupra organismului nostru. Iată de ce consolidarea apărării imunitare în sezonul de toamnă este deosebit de importantă, pentru a garanta o iarnă fără afecțiunile tipice ale sezonului rece.

masaj

User Rating: 5 / 5

Star ActiveStar ActiveStar ActiveStar ActiveStar Active

Odată cu primăvara, nu doar natura renaște, ci și noi. Avem nevoie de primenirea sufletului și a trupului, avem nevoie să ne îndepărtăm de rutina zilnică, de factorii poluanți, de tot ce ne tulbură organismul. Avem nevoie să ne ocupăm de noi! Cu atât mai mult dacă am trecut printr-o perioadă de grea dată de contextul actual al pandemiei.

Dar, există în lumea asta un loc care să-ți vindece trupul și sufletul  laolaltă? Îți spunem noi: da, există! Băile Govora reprezintă cu adevărat una dintre „fabricile de sănătate ale României”.  Într-o zonă de un farmec deosebit, cu dealuri împădurite cu fag, brad, stejar, molid şi salcâm, poți experimenta combinația ideală pentru trup si suflet: aer puternic ozonat, ape minerale pure, alături de cele mai bune tehnici și echipamente pentru tratament balnear, relaxare si spa. Aici înveți să respiri corect și să te bucuri de cea mai bună stare. Trupul și sufletul lucrează în armonie.

Parcul Baile Govora

Star InactiveStar InactiveStar InactiveStar InactiveStar Inactive

E primăvară iar, e bucurie, e zumzet și mișcare. Dar, dincolo de toate, primăvara este de fapt anotimpul în care virușii ne dau organismul peste cap. Schimbările bruște de temperatură, organismul slăbit după o iarnă lungă, toate ne fac mai vulnerabili în fața unor forme virale numite și „virusuri de primăvară”. Suntem lipsiți de energie, și oricât ne-am bucura de acest anotimp frumos, greu putem să evităm astenia de primăvară. De la psihic și până la fizic, totul este bulversat.

Apele magice, unice în lume, de la Băile Govora

User Rating: 5 / 5

Star ActiveStar ActiveStar ActiveStar ActiveStar Active

La Băile Govora e un mic Rai. Un loc pur și ascuns de lume, la 22 de km de Râmnicu Vâlcea. Băile Govora este una din cele mai bogate staţiuni din România şi Europa în apele iodurate şi bromurate de origine organică. Stațiunea se află pe picior de egalitate cu locații balneare de renume mondial ca Bains, La Bonzboule (Franţa), Bad Hali (Austria), Salmaggiore (Italia), Marianske Lazne (Cehia).

Tags:

Contact Hotel Palace

HOTEL PALACE

Str. Parcului, Nr. 1,

Baile Govora, Jud. Valcea, Romania

Tel: +4 0250 770 550

Tel: +4 0250 770 023

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Partenerii nostri

In grupul nostru

©2021 Baile Govora SA. Toate drepturile rezervate.

Search