Tratament pentru corp oferit de Hotel Palace

Hotel Palace, locul unde vei găsi tratamentele pentru corp potrivite pentru tine. Află care sunt acestea!

O vacanță este întotdeauna bine venită, în special atunci când locația aleasă are peisaje de poveste și aduce nenumărate avantaje. Programul nostru, al tuturor, este mereu unul încărcat, plin de sarcini de toate felurile, epuizant, menținând un nivel ridicat de stres.

Baile Govora

Hotel Palace – sărbătorește iubirea în fiecare zi!

Dragostea, cel mai important sentiment uman, întâia muză în artă și subiectul tuturor epopeelor. Despre ea, s-au scris mii de cuvinte și tot nu am putut cuprinde toate sensurile ei.

Oricât de multe cântece s-au scris vreodată, oricât de multe rime au încercat a o descrie sau oricât de mulți artiști au încercat să o imortalizeze, dragostea, acest sentiment unic ce dă sens trăirii noastre efemere, nu va fi niciodătă pe deplin reprezentat. Fiecare poveste de iubire este unică și intensitatea trăirilor greu de tradus în versuri, imagini sau note muzicale.

Balneoterapia – care este procedura

Balneoterapia – care sunt aspectele de care să ții cont? Care este procedura?

În ultimul timp a început să se pună din ce în ce mai mult preț pe utilizarea factorilor naturali în anumite tratamente pentru unele afecțiuni. Printre problemele medicale putem aminti alergiile, problemele pulmonare, afecțiunile ginecologice, dermice sau reumatismale. Acestea pot fi tratate printr-un act medical de reabilitare realizat în stațiunile balneare.

Baile Govora - Hotel Palace

Hidromasaj esență brad – ce avantaje îți poate aduce? De ce trebuie să iei în considerare și care sunt aspectele de care să ții cont?

Cât de des avem timp liber și cum reușim să ne relaxăm?

Mereu acaparați de varietatea de activități pe care suntem nevoiți să le finalizăm cu brio, prinși ca într-o avalanșă de sarcini pe care le avem de îndeplinit, nici măcar gândul nu ne mai ajunge la momentele de relaxare, la o vacanță sau pur și simplu la o zi liniștită petrecută alături de persoanele dragi.

Băile Govora - avantajele factorilor naturali

Băile Govora – care sunt factorii naturali de care te poți bucura? Ce avantaje îți aduc factorii naturali?

Viața noastră este într-o permanenta agitație, stresul intervine la fiecare pas, nu mai există acel timp pentru noi și toate acestea duc de foarte multe ori la anumite afecțiuni. Viața nu este la fel de generoasă cu fiecare în parte, suntem persoane diferite, organisme diferite și natura nu este prielnică fiecăruia în aceeași măsură.

Contact Hotel Palace

HOTEL PALACE

Str. Parcului, Nr. 1,

Baile Govora, Jud. Valcea, Romania

Tel: +4 0250 770 550

Tel: +4 0250 770 023

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Partenerii nostri

In grupul nostru

Search