Masaje

Masaje

LOMI LOMI & CANDLE MASSAGE

Este una dintre cele mai vechi forme de masaj din lume. Lomi Lomi a fost practicat de indigenii polinezieni din Hawaii. Acolo, Lomi Lomi e la loc de cinste, iar tehnicile de masaj sunt trasmise din cele mai vechi timpuri. Se spune că Lomi Lomi reprezintă atingerea divină. O atingere care vizează atât corpul, cât și inima.

Mișcările sunt curgătoare, ample, ca un val. Terapeutul poate executa mișcările de masaj cu ambele mâini în zone diferite ale corpului clientului. Lomi Lomi stimulează totodată circulația sanguină și ajută organismul să se detoxifieze, dar stabilește  și un flux limfatic mai bun. Durerile la nivelul întregului organism sunt eliminate, organismul se va revitaliza și își va instala o senzație de pace și bunăstare. Masajul Lomi Lomi este recomandat pentru durerile de ceafă, de umeri și de spate. El face minuni în cazul migrenelor și a insomniilor, dar și atunci când te confrunți cu depresii, traumatisme și lipsa de încredere în sine. Masajul se combina cu cu intrebuintarea lumanarii cu ulei essential de iasomie.

Uleiul essential de Iasomie este extras din Jasminum officiale, din familia Oleaceae, cunoscut ca Iasomie. Conform istoriei botanice si simbolismului, florile de iasomie au fost initial aduse de arabi care le numeau “Yasmyn”; prin urmare denumirea florii vine de la Yasmyn si inseamna “floare parfumata”.Acesta este un ulei foarte greu de obtinut si unul dintre cele mai scumpe din lume. Daca trandafirul este considerat “regele florilor”, iasomia este considerate “regina florilor”. Ea are numeroase proprietati: ofera o relaxare profunda, indeparteaza depresia si stimuleaza increderea de sine, usureaza nasterile, ajuta la rezolvarea problemelor sexuale, vindeca raceala, tonifica si ofera fermitate pielii, in timp ce ajuta la reducerea vergeturilor si a cicatricilor. Utilizat ca un ulei de masaj  ajuta la tratarea dependentei, favorizand relaxarea, usurand durerile musculare, vindecand racelile, reducand tensiunea, stresul si starile de anxietate.
Este potrivit pentru toate tipurile de piele, indicate in special pentru cele iritate si sensibile. Creste elasticitatea si este adesea folosit pentru a reduce vergeturile si a favoriza cicatrizarea. Este un mod de relaxare puternic pentru trup si minte, favorizand relaxarea si eliminand tensiunea. Se aprindeti lumanarea si lasand-o sa arda timp de aproximativ 20 de minute pentru a avea suficient ulei de masaj la temperatura potrivita. Se aplica uleiul pe piele si se maseaza.

Contact Hotel Palace

HOTEL PALACE

Str. Parcului, Nr. 1,

Baile Govora, Jud. Valcea, Romania

Tel: +4 0250 770 550

Tel: +4 0250 770 023

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Partenerii nostri

In grupul nostru

Search