Balneoterapii

Ape minerale cu efecte curative, consult si asistenta de specialitate.

Atunci când spui Hotel Palace Băile Govora, spui frumos, spui confort, spui un loc desprins din atmosfera boemă de odinioară. Dar tot aici spui balneoterapie, hotel Palace Băile Govora fiind primul hotel centru de tratament din România.

Oferim mai multe proceduri medicale. Amintim: inhaloterapie, electroterapie, kinetoterapie, hidroterapie, termoterapie, hidromasaj cu esență de brad.

Îți propunem un adevărat circuit spre sănătate, un loc unde să te bucuri de cele mai bune proceduri recuperare. Fie că alegi să urmezi doar anumite proceduri, fie îi lași pe specialiștii noștri să te îndrume, noi îți garantăm la final refacere fizică și spirituală, reconectare și bucurie.

Alege cazare Băile Govora - alege hotel Palace!

Pulverizații, Ultrasonoaerosoli și Inhalații.

INHALOTERAPIE

Hotel Palace Băile Govora beneficiază de o cameră de pulverizații ce este dotată cu echipament SALINA 90 R, cu 6 nebulizatori, ce are 10 posturi. Folosim apele minerale sulfuroase și ioduroase, un zăcământ natural descoperit în stațiunea Băile Govora. Durata procedurilor de inhaloterapie este de 15 minute.

În interiorul camerei de inhalații, pacienții noștri beneficiază de 3 aparate de inhalații de tip SALINA MINI 1 Nebulizator. Folosim ape sulfuroase și ioduroase. Procedurile pe care le desfășurăm aici sunt calde sau reci și au o durată de 15 minute.

Cabinetul ultrasonoaerosoli are în componență 6 aparate ultrasonoaerosoli, cu durata de 10 minute. Sunt folosite aceleași tipuri de ape minerale.

 

2 cabinete, 8 posturi

ELECTROTERAPIE

Ne place să oferim de toate. Hotel Palace Băile Govora înseamnă echipamente de cea mai bună calitate, soluții prietenoase pentru ca tu să te simți bine.

Pentru desfășurarea procedurilor de electroterapie folosim:

 • 2 aparate magnetoterapie din gama 4000 TOP LINE;
 • 2 combine de electroterapie: Tens, Diadinamic, Ionizare, Trabert, Ultrasunet, Curent Interferențial;
 • Lampa UV +IR pe stand mobil;
 • 2 aparate terapie cu unde scurte BTL 6000 SHORT WAVE 4;
 • aparat terapie cu laser BTL4110 TOP LINE.
Sperăm că te-am convins să încerci procedurile de electroterapie oferite de hotel Palace Băile Govora!

Modulul de

KINETOTERAPIE

Dispunem de o sală de 44 mp, ce beneficiază de numeroase dotări. Pornind de la bicicleta ergonomică, banda de alergare, patul de tapotaj, salteluțe, aparat multifuncțional mușchi dorsali, abdomen, spalieri, mingi medicinale, gantere, bastonașe, oglinzi, roată de umăr și 2 cabinete de masaj - toate acestea te fac să fii bine cu tine!

Ne dorim ca prin procedurile de kinetoterapie oferite să te ajutăm să te miști mai ușor, să scapi de durerile de spate, să beneficiezi de mișcare supravegheată de specialiști și astfel să te întorci la noi mai bine, doar pentru răsfăț și relaxare.

Modulul de

HIDROTERAPIE

Ai auzit pesemne de beneficiile oferite de hidroterapie. La hotel Palace Băile Govora beneficiem de:

 • bazin de ape minerale sulfuroase cu 6 posturi, volum de apă 12mc;
 • bazin de ape minerale iodurate cu 16 posturi, volum de apă 37mc;
 • cabinet cu 3 posturi băi hidroelectrice pentru galvanoterapii;
 • instalatie Kneipp - hidroterapie cald-rece și masaj;
 • hidrokinetoterapie in bazin de 140 mc;
 • duș subacval.

Toate aceste lucruri te ajută să te simți bine cu tine, să îți recapeți starea de bine, să te simți răsfățat de cele mai bune tehnici și terapii de recuperare.

Nu promitem să facem minuni, dar promitem să te facem să te simți atât de bine, încât mereu să îți dorești să revii la noi acasă, la hotel Palace Băile Govora.

imagine mud

Modulul de

TERMOTERAPIE

Împachetările parțiale sau generale cu nămol sapropelic și comprese cu parafină ar putea fi soluții pentru ca tu să te simți minunat.

Hotel Palace Băile Govora îți pune la dispoziții proceduri de termoterapie, realizate de medici și asistenți medicali, mereu aflați la dispoziția ta.

HIDROMASAJUL
cu esență de brad

Împachetările parțiale sau generale cu nămol sapropelic și comprese cu parafină ar putea fi soluții pentru ca tu să te simți minunat.

Hotel Palace Băile Govora îți pune la dispoziții proceduri de termoterapie, realizate de medici și asistenți medicali, mereu aflați la dispoziția ta.

Efecte imediate

Ameliorează febra și întinderea musculară, ajută la relaxarea mușchilor, fluidizează circulația sanguină, combate celulita.

Beneficii îndelungate

Revigorează organismul, sistemul respirator, digestiv și nervos.

Reduce stresul cotidian, produce o stare de liniște, relaxează mintea și corpul.

Sau poate doresti sa afli mai multe despre

WELLNESS & SPA CENTER

Contact Hotel Palace

HOTEL PALACE

Str. Parcului, Nr. 1,

Baile Govora, Jud. Valcea, Romania

Tel: +4 0250 770 550

Tel: +4 0250 770 023

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Partenerii nostri

In grupul nostru

Search