Restaurant Palace

Eleganta bunului gust

RESTAURANT ELEGANT

Ambianța rafinată de epocă, note de clasic stilat, iată atmosfera în care sunt așteptați oaspeții Restaurantului Hotel Palace. Salonul principal este remarcabil prin eleganța de mare clasă a colonadelor centrale din compozit de marmură, cu diferite ornamente la îmbinări. Spațiul este generos, deschiderile având 13 metri. Se alătură acestuia încă 2 saloane mai mici, intime și calde.

Cu o capacitate de 176 de locuri și arhitectură în același ton cu cea a hotelului, restaurantul Palace vă oferă o experiență completă, indiferent de anvergura evenimentului pe care doriți să îl petreceți alături de noi.

Organizăm întalniri restrânse dar și evenimente de capacitate maximă cu până la 350 persoane.

De asemenea, barul hotelului vă stă la dispoziție pentru momentele în care doriți să savurați un cocktail, o cafea bună, un ceai aromat cu o persoana dragă sau în cadrul unei intâlniri bussines.

Pentru detalii despre evenimente vă rugăm să ne contactați la telefon 0250770550

Meniu Restaurant

Artă culinară

La Palace vă invităm să gustați cele mai proaspete ingrediente locale în restaurantul a la carte.

Meniul cuprinde o colecție de feluri tradiționale și de inspirații din bucătăriile internaționale precum și creații de sezon extrem de savuroase. Vinurile cu etichete de excepție se integrează armonios în meniu spre deliciul cunoscătorilor. Le Chef alături de întreaga echipă sunt la dispoziția oaspeților și conturează meniuri  speciale pentru orice eveniment deosebit.

Hotel Palace**** are ceva pentru fiecare gust și fiecare stare de spirit, indiferent de momentul zilei.

Terasa

Te bucuri de aerul curat si racoarea serilor de vara la terasa hotelului. Un loc special, departe de zgomotul urban, unde poti savura cocktail-uri uluitoare si mancare apetisanta intr-o atmosfera de bonton burghez.

Contact Hotel Palace

HOTEL PALACE

Str. Parcului, Nr. 1,

Baile Govora, Jud. Valcea, Romania

Tel: +4 0250 770 550

Tel: +4 0250 770 023

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Partenerii nostri

In grupul nostru

Search