Termeni şi Conditii de utilizare website

Referinta:  Legea nr 8/1996 privind dreptul de autor si drepturile conexe, cu modificările și completările ulterioare, republicată în MO 489 din 14.06.2018.

1. Acceptul conditiilor de folosire

http://bailegovora.ro/ este un site fondat, administrat si actualizat de SC BAILE GOVORA SA

Folosirea acestui site este gratuită, sub rezerva respectării de catre vizitatori a specificațiilor întâlnite in- termeni şi condiții-.

Ca vizitator/ utilizator al site-ului https://bailegovora.ro/ ("Website-ul") şi al paginii Facebook https://www.facebook.com/palacebailegovora// , sunteti de acord sa respectați aceste reguli (termeni şi condiții).

BAILE GOVORA SA îşi rezervă dreptul de a modifica în orice moment site-ul  http://bailegovora.ro sau pagina Facebook https://www.facebook.com/palacebailegovora//, si poate suspenda funcționarea acestora cu sau fără o înstiințare prealabilă.

Regulile de utilizare ale site-ului https://bailegovora.ro şi paginii Facebook https://www.facebook.com/palacebailegovora/ pot fi modificate în orice moment, fara o anunțare prealabila a utilizatorilor. Intrucât aceste reguli sunt oricand accesibile pe website, vă revine responsabilitatea să le cunoasteți si să le respectați.  BAILE GOVORA SA  îşi rezervă dreptul de a stabili reguli suplimentare pentru pagina web, care vor fi considerate parte integranta a condițiilor generale de folosire a site-ului https://bailegovora.ro.

Aceste reguli statuteaza modul de folosire de catre utilizatori a site-ului https://bailegovora.ro si paginii Facebook https://www.facebook.com/palacebailegovora/, iar eventualele probleme ce pot aparea sunt guvernate de legi aplicabile in Romania.

2. Dreptul de proprietate

Articolele (texte+imagini in cadrul carora nu se specifica altfel) publicate de BAILE GOVORA SA se află sub protecția legilor privind drepturile de proprietate intelectuala (Legea nr. 8 din 14.03.1996 publicata in Monitorul Oficial, Partea I nr. 60 din 26.03.1996). Reproducerea oricarui material scris sau ilustrativ din aceste articole este categoric interzisă în lipsa consimțământului autorului.

Informațiile cuprinse în articolele publicate de BAILE GOVORA SA sunt protejate de legile privind drepturile de proprietate intelectuală. Vizitatorii site-ului https://bailegovora.ro şi ai paginii Facebook https://www.facebook.com/palacebailegovora/,  nu au dreptul să preia, să vandă, să reproducă, sau să distribuie materiale provenind din site-ul/blog-ul http://bailegovora.roblog.html, fără să specifice sursa şi să aibă acordul  proprietarului site-ului  cu privire la folosirea informațiilor prezentate în site/blog. (De altfel, ne bucurăm dacă alegeți sa folosiți informațiile elaborate de noi, S.C. BAILE GOVORA S.A.;  în felul acesta ne certificați faptul ca avem un site model, care îşi respectă vizitatorii prin conformarea la toate legile in vigoare, precum si la Regulmentul EU 2016/679 - denumit în continuare GDPR-;  suntem onorați să va inspirăm sa faceți acelasi lucru)

Prin nerespectarea regulilor de mai sus, ne rezervăm dreptul de a vă refuza accesul pe website/blog/pagina Facebook.

3. Dreptul bunului simț

Utilizatorii/vizitatorii pot comenta pe acest site/blog/pagina Facebook în limita bunului simț. Nu agreăm cenzura, dar ne rezervăm dreptul de a şterge acele comentarii injurioase, sau, care aduc atingere unei alte persoane (puteti combate ideea, nu persoana). De asemenea, nu agreăm linkurile de publicitate din cadrul comentariilor. Pentru publicitate de orice fel ne puteți contacta la adresa de e-mail din pagina de Contact. Ne rezervam dreptul de a şterge toate comentariile care contin linkuri de publicitate către alte produse sau servicii.

4. Notificare de Confidentialitate

Notificare de Confidenţialitate guvernează utilizarea informaţiilor preluate de la sau furnizate de dvs. pe site. În ceea ce priveşte orice persoană a căror informaţii personale sunt furnizate de dvs. către bailegovora.ro, dvs. garantaţi bailegovora.ro că aţi obţinut toate acordurile necesare pentru procesarea respectivelor informaţii personale prevăzute de serviciile utilizate de dvs. şi de politica de confidenţialitate bailegovora.ro, inclusiv transferul respectivelor date către Statele Unite sau alte ţări ale căror legi s-ar putea să nu asigure acelaşi nivel de protecţie pentru datele personale ca legile din ţara de origine a persoanei în cauză.

 

Acest site/blog/pagina Facebook colectează şi prelucrează date personale. Ce, cum şi în ce scop, aflați din pagina Politica de confidentialitate şi din Politica de Cookies.

 

 

Contact Hotel Palace

HOTEL PALACE

Str. Parcului, Nr. 1,

Baile Govora, Jud. Valcea, Romania

Tel: +4 0250 770 550

Tel: +4 0250 770 023

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Partenerii nostri

In grupul nostru

Search