Tarife si Oferte

Pachete personalizate de balneoterapie, wellness si spa

Descoperă serviciile de excepție ale Hotelului Palace**** selecționate și împachetate atent în urma sugestiilor clienților noștri.

Cele mai bune prețuri la cazare și tratamente în oferte de sezon imbatabile!

REUMA PLUS

Cazare camera dubla ****  1290 lei x 2 persoane = 2580 lei/ camera/ sejur
Cazare camera single **** 1565 lei/ camera/ sejur

Dureri de articulații, mâini și picioare umflate, spate întepenit și o stare de continuăsuferință? Așa se poate traduce pentru mulți dintre noi reumatismul sau boala articulară.

Te invităm la o cură de refacere FORTE prin pachetul REUMA PLUS. Alege să îți recapeți sănătatatea aparatului LOCOMOTOR și să îți ameliorezi disfuncțiile post-traumatice. Plătești 1290 lei de persoană/ loc în camera dublă, pentru un SEJUR de TRATAMENT &  CAZARE & MASĂ de 5 zile, și primești TRATAMENT PERSONALIZAT BINEFĂCATOR în urma unei consultații medicale individuale care îți oferă un bilanț articular, testing muscular, scală vizuală de evaluare a durerii (VAS). Ulterior, ai parte de 3 terapii balneare ultra eficiente pe zi - electroterapie, ultrasonoforeza, magnetoterapie cu scop antialgic, decontracturant, antiinflamator, balneatie cu scop antialgic, miorelaxant. Plus cură de teren și exerciții de respirație. Ai acces la SPA, DEMIPENSIUNE, plus o TERAPIE CADOU – terapia Kneipp.

Bonus – o viață fără durere!

(c) Hotel Palace - Baile Govora

Pachet OXIGEN FORTE
“POST COVID”

Cazare camera dubla **** 1290 lei x 2 persoane = 2580 lei/ camera/ sejur

Cazare camera single **** 1565 lei/ camera/ sejur

Viața după o formă gravă de COVID este greu de imaginat. Oboseală excesivă, ceață pe creier, mișcări în reluare, dificutăți mari de respirație, senzație de robotizare. Există SOLUȚII. Naturale, ultraEFICIENTE și aproape de tine. 

Încearcă cura de recuperare OXIGEN FORTE ca să lași în urmă definitiv efectele negative ale pandemiei.  Plătești 1290 lei/ loc in camera dubla, și îți REIEI VIAȚA în ritmul normal. Primești 5 zile și 5 nopți de tratament, cazare, masă ( demipensiune), spa și TERAPII VINDECĂTOARE UNICE. 

Ai o consultație medicală de balenologie personalizată pentru evaluarea dispneeei (scala Borg, testul de 6 min, pulsoximetrie, TA, frecventa cardiaca). Apoi, începi cura pentru o viață sănătoasă. 4 terapii zilnice - electroterapie, magnetoterapie cu efecte bronhodilatator, inhaloterapia cu ape minerale, balneatie externă cu efecte bronhodilatatorii, miorelaxante, kineto în parc pentru recuperarea capacității pulmonare plus exerciții de respirație, reeducare a tusei și vorbirii, cură de teren și AER.

Mai eziți? Vino să REÎNVEȚI să TRĂIEȘTI din PLIN! RESPIRĂ la Băile Govora!

PACHET
WELLNESS RESPIRATOR

Cazare camera dubla ****  1290 lei x 2 persoane = 2580 lei/ camera/ sejur
Cazare camera single ****  1565 lei/ camera/ sejur

Viața este aspirație, dar mai întâi are nevoie de INSPIRAȚIE și EXPIRAȚIE. Senzație de sufocare? Nod în gât? Iritație, bronșite, amigdalite, TBC, bronșiolite, ASTM? Și lista poate continua. Dacă și TU sau COPILUL TĂU vă confruntați cu efectele acestor boli din sfera pulmonară și ORL, atunci luați aminte.

Spuneți STOP și haideți la tratament. Alegeți o cură de WELNESS RESPIRATOR în STAȚIUNEA COPIIILOR/ PLĂMÂNILOR SĂNĂTOȘI. Plătiți 1290 de lei/ loc în camera dublă, și vă recăpătați SĂNĂTATEA. Ce primiți concret? 5 zile de TRATAMENT INDIVIDUALIZAT & CAZARE & MASĂ.

Începi cu o consultație medicală personalizată pentru determinarea gradului de dispnee și fatigabilitate, ai apoi un PLAN de TRATAMENT UNIC, bazat pe 4 terapii vindecătoare de electroterapie, magnetoterapie cu efecte bronhodilatatorii, inhaloterapia cu ape minerale sulfuroase și iodurate, KT respiratorie, cură de teren. Se adaugă DEMIPENSIUNE, ACCES la piscine, saune și o TERAPIE DE RELAXARE în DAR – un drenaj limfatic.

BONUS? Plămâni sănătoși și o RESPIRAȚIE UȘOARĂ!

(c) Hotel Palace - Baile Govora

Terapie de relaxare

Experimentează senzatiile spa cu cele mai variate tipuri de masaje: masaje de relaxare si terapeutice, masaje faciale, masaje cu namol sapropelic, masaje cu roci vulcanice sau terapie bamboo realizate de specialisti fizioterapueti cu experiență în cele mai cunoscute centre spa din occident.

  • Masaj facial Express Beauty – 15 min/45 lei
  • Masaj de relaxare Oriental Touch – 5 min/100 lei
  • Masaj de relaxare De Stress – 20 min/80 lei
  • Masaj Therappy – 15 min/45 lei
  • Masaj cervical si scalp – 10 min/35 lei
  • Terapia Bamboo – 45 min/110 lei
  • Masaj cu roci vulcanice – 45 min/110 lei
  • Masaj Lomi - Lomi & Candle massage –  45 min/130 lei
Accesul la Centrul SPA se face pe baza de programare.
Image
(c) Hotel Palace - Baile Govora

Oferta de week-end!
PALACE RELAX

La Govora, la Hotel Palace Baile Govora, se simte din ce în ce mai intens gustul de vară, așa că am croit pentru voi o ofertă de week-end de iulie cum alta nu e.
Începem cu week-end-ul 2-4 iulie și vă așteptam cu o ofertă de doar 740 lei/ persoana pentru două nopti de cazare cu mic dejun și acces gratuit la Spa & Wellness, pe bază de programare, plus o cină în sistem bufet suedez.
Vino să te bucuri de vară la Palace!

Aerosoli de toamnă

ofertă valabilă în perioada 12 septembrie - 10 decembrie 2021

Pachetul cuprinde:
- 5 nopti de cazare cu mic dejun inclus, tva si taxa locala;
- Demipensiune (pranz sau cina cu meniu fix - prestabilit)/ persoana adulta;
- Examinare medicala de specialitate;- 5 zile cura balneo (3 proceduri/ zi/ persoana) + 1 Procedura Relax (Herbalsauna sau Criosauna) / sejur);
– BONUS !!! - Terapia Kneipp;
– BONUS !!! - Acces SPA (bazin/ piscina adulti hidroterapie, bazin/ piscina copii hidroterapie, Jacuzzi hidroterapie, sauna cu infrarosu, shock shower, ice bucket – fantana gheata, hammam);

Contact Hotel Palace

HOTEL PALACE

Str. Parcului, Nr. 1,

Baile Govora, Jud. Valcea, Romania

Tel: +4 0250 770 550

Tel: +4 0250 770 023

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Partenerii nostri

In grupul nostru

©2021 Baile Govora SA. Toate drepturile rezervate.

Search